Nadgradite vaš digitalni marketing s stroritvami BK DIGITAL

Naše vprašanje ni kaj lahko storimo za vas temveč kako lahko pomagamo vam ali vašemu podjetju rasti in se razvijati?

Digitalni marketing (poznan tudi kot spletni marketing ali internetni marketing) je kolektivno ime za marketinške aktivnosti, ki se izvajajo na internetu, v nasprotju z aktivnostm tradicionalnega marketinga katere se izvjajo s pomočjo tiskanih medijev, promocij v živo, televizije in radio oglasov. Digitalni marketing opisuje kako organizacije oglašujejo potrošnikom s pomočjo pametnih telefonov, tablic in računalnikov.

Torej lahko rečemo, da digitalni marketing opisujemo kot interakcije s potrošniki skozi spletno oglaševanje in marketinško komuniciranje s pomočjo digitalnih naprav, ki jih potrošniki redno uporabljajo: računalniki, pametni telefoni, tablice.

Učinkoviti digitalni marketing pomaga podjetjem ustvariti nove vire prihodkov v kombinaciji z več različnimi kanali, kakor tudi pomaga ustvariti večje ozaveščanje o znamki. V primerjavi s tradicionalnim marketingom, digitalni marketing ponuja oprijemljive stroškovne prednosti, kakor tudi natančno targetiranje ciljnega občinstva in ustvarjanja poročil ter analiz.

Vse trenutne inovacije marketinga so skozi digitalne kanale.  

Naše glavne aktivnosti digitalnega marketinga, ki vsakodnevno ustvarjajo dodano vrednost našim partnerjem so:

Niste prepričani katero izmed zgoraj naštetih storitev potrebujete? Stopite v stik z nami in skupaj bomo poiskali kako lahko mi pomagamo vam pri rasti in razvoju.