Google Ads oglaševanje

Storitev Google Ads oglaševanje je primerna za vsa podjetja, ki želijo povečati obisk na spletni strani ali prodajo v spletni trgovini, prejeti več klicev in povpraševanj ali zgolj povečati svojo prepoznavnost. Google nam omogoča širok nabor kanalov znotraj katerih lahko oglašujemo. 

V okviru Google oglaševanja lahko oglašujemo na kanalih: Search, Display – kamor spada tudi Gmail – ter YouTube.

Google oglaševanje je vedno glavni kanal za digitalni marekting.

Preverite kako lahko izkoristite Google oglaševanje in povečate vašo prodajo tudi za 10X.

Google Search oglaševanje

Z Google oglasi v iskalnem omrežju stranke vidijo vaš oglas na prvi strani Google iskanja samo takrat, ko iščejo izdelke ali storitve, ki jih ponujate, na podlagi ključnih besed, ki jih izberete.

V tem primeru plačate samo klike, tj. dejanske obiske vašega spletnega mesta ali ko uporabniki naredijo drugo akcijo v oglasu, kot je na primer klic.

Začnite z Google Search oglaševanjem zdaj.

Google Display oglaševanje

Google Display vam omogoča doseganje uporabnikov v spletu in aplikacijah na vseh vrstah naprav. Preko Google prikaznega omrežja je cena prikazovanja pasic do 10-krat nižja od cene premium oglaševanja na raznih spletnih portalih. Poleg tega Google ponuja večje možnosti ciljanja za ciljno občinstvo, da vidi oglas.

Začnite z Google Display oglaševanjem zdaj.

Google Remarketing oglaševanje

Googlovo ponovno trženje vam omogoča, da svoje spletne oglase prikažete ljudem, ki so obiskali vaše spletno mesto in na njem izvedli določene konverzije; na ta način lahko ustvarite prilagojene in natančno ciljane kampanje, ki vodijo do višjih stopenj konverzije.

Začnite z Google Remarketing oglaševanjem zdaj.